Personvern og infokapsler

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Hos Watbots, tilgjengelig fra watbots.com, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. På denne siden om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av Watbots, og hvordan vi bruker det.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på fe@watbots.com

Online personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Retningslinjer for personvern

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Watbots ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

Watbots sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Kontaktskjema og reservasjonsskjema

Når du besøker Watbots sine nettsider har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema og et skjema for å reservere våre produkter. I skjemaene spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare på henvendelsen og opprette kontakt med deg. Det inkluderer navnet ditt, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene blir trygt oppbevart og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

Dine rettigheter

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Watbots. Henvendelser rettes til fe@watbots.com. Alle som oppgir personopplysninger, har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Loggfiler

Watbots følger standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle leverandører av webhotell gjør dette og er en del av analysen av hvordan hostingtjenesten blir brukt. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll adresser (IP), nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato og tidsstempel, henvisnings- og sider hvor du forlater, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Informasjonskapsler

Som alle andre nettsteder bruker Watbots informasjonskapsler (cookies). Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser og sidene på nettstedet som besøkende besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å blant annet tilpasse innholdet på nettstedet vårt.